Jaarverslag Stichting Herstelling over 2011 is uit

Senger Communicatie verzorgt al jaren tekst, interviews, redactie, beeld én productiebegeleiding voor het jaarverslag van de Amsterdamse Stichting Herstelling. Eind vorige week is het verslag over 2011 uitgekomen. Elk jaar is het weer een intensieve, bewerkelijke, maar geweldig bevredigende klus.

Duurzaam re-integreren op cultureel erfgoed
De Stichting Herstelling begeleidt mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan, een opleiding of een combinatie daarvan. Om werkervaring en werknemersvaardigheden op te doen, werken de deelnemers op de forten van de Stelling van Amsterdam. Zo zorgen zij er dus ook voor, dat een Unesco Werelderfgoed in goede staat aan volgende generaties wordt doorgegeven. Voor vrouwen en meisjes is er een gelijkwaardig traject in de Horeca, catering en facilitaire dienstverlening.

2011
Het was een jaar vol veranderingen voor de Stichting Herstelling. De medewerkers kregen nieuwe taakinhoud en nieuwe regelgeving te verwerken. Dat was een grote operatie en toch zijn ze in staat geweest de resultaten – het aantal mensen dat weer een productieve rol in de maatschappij speelt –  op peil te houden. Daarnaast vraagt het verslag aandacht voor de (potentiële) werkgevers, de Top600, School2Work en de inspanningen van Herstelling Internationaal in Suriname.

Download hier de pdf van het verslag.

Vormgever van het verslag is Max Beinema. Bekijk zijn website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s