Het Gelders Restauratie Centrum – 12 september 2014

We gaan aan de slag voor het Gelders Restaratie Centrum; een leuke klus in gebouwd erfgoed.

GRClogo GRC
Het Gelders Restauratie Centrum biedt onder andere vakopleidingen en cursussen voor mensen en bedrijven in de restauratiebranche. Daarnaast wil zij een ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die belang hecht aan een doeltreffende en verantwoorde instandhouding van gebouwd cultureel erfgoed in Gelderland. Het GRC wil daartoe de inspanningen van samenwerkende partijen bundelen. Dat zijn, naast de provincie en het Houtwerk-als-nieuwbedrijfsleven, bijvoorbeeld de Monumentenwacht en de opdrachtgevers. De opleidingen en cursussen leiden op voor mooie beroepen als restauratietimmerman, – schilder, -metselaar of stukadoor; prachtig werk voor vaklieden en onmisbaar voor het vele gebouwd erfgoed in het mooie Gelderland.

Eerste stap: de website
Senger Communicatie gaat zich inzetten voor communicatie en promotie, te beginnen met een ‘overhaul’ van de website. Dit doen we in samenwerking met de websitebouwer, Inpladi.  De site wordt door inpladi een-van-de-vele-kastelen-in-Gelderlandherontworpen naar het laatste flat design, responsive gemaakt en speciale aandacht besteden we aan SEO. Daarnaast maken we de site geschikt voor allerlei soorten content, zoals YouTube, Facebook, snelle blogs en andere vormen van (social) media.
Met het Graafschap College zullen we samenwerken om interessante videobeelden uit de opleidingen beschikbaar te krijgen. Want als je een vakman bent, dan wil je het echte ambacht leren kennen. In een modern huis zit voor een timmerman nog maar zo’n acht uur werk, en dan meestal nog met een staplegun. Nee, voor het echte werk moet je bij het GRC zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s