Wel eens van Adobe Spark gehoord? Een nieuwsbrief, aankondiging of uitnodiging mooi, snel en professioneel laten vormgeven.

Huis Aerdt voor blog SengCom
Adobe Spark

Een voordeel van een abonnement op verschillende apps van Adobe is het gebruik van Spark. Onder het motto “Professional looking graphics, web pages, and videos in minutes” kun je daar, weliswaar niet in ‘minutes’, heel professioneel uitziende pagina’s aanmaken. Het is een prima instrument voor ‘visual storytelling’, of het nou een infographic,  en webpagina, een nieuwbrief of een video is. Voor verschillende opdrachtgevers maakten we al mooie verhalen.

Creativiteit en lage kosten
Omdat er gewerkt wordt met zogenaamde ‘templates’ kun je qua vormgeving niet alle kanten op, maar dat belemmert de creativiteit niet en beperkt wel de keuzestress. Bijkomend voordeel is, dat het stramien de kosten beperkt ten opzichte van ‘puur maatwerk’. Zo heb je zelfs voor minder dan € 500,- al een goed verhaal naar je klanten.

Ook op een makkelijke, mooie, professionele manier je verhaal vertellen?
Neem contact met ons op:
op a.senger@sengercommunicatie.nl
of gsm: 06 46 623 423.

Zie hieronder drie voorbeelden om doorheen te scrollen:

Prachtig object geselecteerd voor de Leergang Innovatief en energiebesparend Restaureren van het Gelders Restauratie Centrum.

De eendenkooi van Ruigoord en de positieve effecten daarvan voor de Amsterdamse Haven.

Nieuwsbrief voor VAViA, januari 2018

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s