… en weer terug.

multidimensionaal

Omdat Facebook toch te beperkend is, ga ik (ook) weer terug naar mijn blog op WordPress. Ik zal vanaf nu dus publiceren op beide platforms, tenzij het vluchtige meldingen zijn die alleen op Facebook thuishoren. Ik begin met de blogs over… bloggen.

Omdat ik ook gewoon moet werken voor mijn klanten volsta ik voor mijn eigen communicatie nu even met WordPress, Facebook en Instagram.

Maar ik blijf actief, voor mijn klanten, op Drupal, Google Sites, Blogger.com, Adobe Spark en (experimenteel ook) op Mobirise:

  • Content Management Systeem Drupal gebruik ik als online redacteur
  • Google Sites levert mooi simpele websites, die geïntegreerd zijn in de Google Suite. Zeker als je probleemloos wilt werken met Chromebooks, dan ben je zo goed en goedkoop uit.
  • Blogger.com is zowel op laptop als mobiel goed te gebruiken
  • Over Adobe Spark ben ik heel tevreden als manier om snel en mooi webpagina’s, infographics en snelle videootjes te maken.
  • Mobirise is een uitgebreidere manier om mooie websites te bouwen. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid je dat maakt.

De toekomst voor on-line communicatie houden we nauwgezet in de gaten.
Omdat die ontwikkelingen zo snel gaan zal er ongetwijfeld binnenkort weer wat veranderen, maar het zal steeds makkelijker worden om met HTML5, CSS3 en Javascript prachtige online-belevingen te maken. Mijn expertise ligt niet op die technische gebieden. Dat laat ik aan de tech-nerds over. Hun producten gebruik ik wel heel graag om zo effectief mogelijk in gesprek te raken  met uw klanten; multidimensionaal, via de meest effectieve media en kanalen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s