Avaaz:Tekenen om stemmen voor vrede te verzamelen.

Normaal gesproken doe ik aan dit soort dingen niet mee. Het is namelijk wel erg makkelijk voor ons Westerlingen om tégen oorlog en vóór vrede te zijn. Afgezien van een kleine groep die daarwerkelijk de handen uit de mouwen steekt, hebben we in Nederland meer last van de opvang van vluchtelingen, waar de meesten van ons alleen over lezen, en de extra kosten aan de pomp en van het energiebedrijf, waar we eindeloos over kunnen zeuren, dan van de oorlog zelf. En ik maak mij geen illusies dat heer Poetin zich iets aan onze mening gelegen zal laten liggen.
Toch denk ik dat het goed is om deze oproep wél te tekenen en, vooral, te delen, zodat we niet 1 miljoen, maar een paar miljard stemmen verzamelen. Want de sancties én een paar miljard stemmen zullen wél indruk maken, misschien niet bij Putin zelf, maar wel bij de kliek om hem heen, die zien dat de economie van Rusland, en dus ook hun vermogens, naar de knoppen gaan als ze niks doen.
De Dalai Lama, een groep artsen die zich inzetten voor vrede, en andere Nobelprijswinnaars hebben een historische oproep tegen oorlog en kernwapens gelanceerd. Ze roepen burgers van over de hele wereld op om zich aan te sluiten. Tekenen en delen dus.

Klik hier: https://secure.avaaz.org/campaign/nl/no_nuclear_war_loc/?cmdOYdb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s