Klanten

Senger Communicatie werkt, naast tijdelijke opdrachten, onder andere voor verschillende organisaties op het gebied van re-integratie van werkloze jongeren en gebouwd erfgoed.

Monumentenbeurs 2020: 2019

Voor de monumentenbeurs 2020  (12-14 mei) schreef ik in 2019 een  nieuwsbrief over ontwikkelingen in de Monumenten/Restauratiesector.
Nadere informatie op: https://www.monumentenbeurs.nl/nl/

VAViA: SPECIALIST IN VERBETERPROJECTEN IN LOGISTIEK EN SUPPLYCHAIN op projectbasis.

Als specialist in LEAN gaat VAViA elke dag voor “Succesvolle organisaties door Schitterende mensen”. Voor VAViA maakten we onder andere een boek, tekst voor Digizines, een Adobe Spark Page en schreven we artikelen.

Meer over VAViA

GELDERS RESTAURATIE CENTRUM  2014 – heden 

Het GRC biedt:
hoogwaardige kennis,
praktijkgerichte cursussen en
erkende vakopleidingen
voor mensen en bedrijven in de restauratiebranche.
Het GRC wil daarnaast een ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die belang hecht aan instandhouding van gebouwd cultureel erfgoed in Gelderland.
Senger Communicatie verzorgt in het algemeen de public relations. Zo begeleidden we de vernieuwing van de website (Joomla), maakten een facebook-pagina aan, schrijven, maken foto’s en videobeelden.

Meer over het Gelders Restauratie Centrum 

DE EENDENKOOI VAN RUIGOORD  2012 – 2017

In opdracht van Haven Amsterdam en op initiatief van Stichting Het Eiland, reconstrueren we een historische eendenkooi  in het westelijk havengebied. Hier ligt de zuidpunt van het voormalige eiland Ruigoord, waar vanaf 1652 een eendenkooi de omgeving voorzag van mals eendenvlees. Nu is het een deel van het groenplan van het Atlaspark, een bedrijventerrein bij de Afrikahaven. Zo combineren we het proza van de waterbergingsopdracht met de poëzie van een eendenkooi uit de 17de eeuw. Het hele werk zal een jaar of twee in beslag nemen. Senger Communicatie volgt het proces in woord en beeld; een website, facebookpagina, blogs, foto’s en film (door Museion Media). Als de kooi klaar is zal hij dienen voor recreatie, voorlichting en educatie; niet meer voor consumptie.

Meer over de eendenkooi van Ruigoord

Clocked Modular  2008 – heden

Clocked Modular ontwikkelt specifieke software en diensten, zoals CM-CloudAdmin ©  (op basis van Google G Suite) en CM-BusinessAdmin ©. Clocked helpt het MKB hiermee te automatiseren tegen veel lagere kosten. Zij streven ernaar ZZP’ers en het MKB te helpen meer concurrentiekracht te ontwikkelen. Tevens denkt Senger Communicatie Modular mee over een aantal andere projecten en visies.

Meer over Clocked Modular

STICHTING HERSTELLING  1998 – 2015

Voor Stichting Herstelling in Amsterdam heeft Senger Communicatie een breed scala aan communicatieproducten geschreven en gemaakt, zoals nieuwsbrieven, jaarverslagen, brochures, banners en website-teksten. Tevens deden we evenementenorganisatie en verzorgden we het leeuwendeel van de fotografie. Het contract met de Stichting Herstelling liep af op 5 oktober 2015. Tegenwoordig is de Stichting niet meer actief op het werkbedrijf Herstelling van de Amsterdamse Dienst Werk en Inkomen (tegenwoordig de ‘cluster Sociaal’).